SCOTTYZ Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Poczytałem trochę forum, świeżych postów na temat brak, podzielcie się wiedzą co jest godne polecenia a co omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Podobno najlepiej kupić pompkę od rs. Chodź ja mam beto o działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Lipca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Pompka z Decathlonu - od lat jest taka sama i działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 beto są spoko, najlepsza jeśli chodzi o zależność jakość/cena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Ja mam jakieś 20 lat pompkę Wrench Force otrzymaną z rowerem Gary Fisher, która wygląda jak wszystkie tanie pompki. Ostatnio z Canyonami przyszły pompki praktycznie takie same. I zastanawiam się, czy cyfrowe nie są lepsze, bo odczytanie czegokolwiek z manometru o takim zakresie to zgadywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCOTTYZ Napisano 5 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2023 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi