Wimatis Napisano 3 Lipca 2023 Napisano 3 Lipca 2023 Cześć, mam takie pytanie czy ktoś miał jakieś doświadczenie z kołami Mavic Cosmic SL lub SLS z aluminiową powierzchnią hamowania. Zastanawiam się nad zakupem ponieważ aktualnie mam rower na hamulcach szczękowych i koła full Carbon. Problemem jest to że mam koła 2 lata i hamowanie jest coraz gorsze stąd moje pytanie czy koła z aluminiową powierzchnia hamowania coś dają czy nie ma zbytniej różnicy oraz czy ktoś mógłby wyrazić opinie o kołach wymienionych powyżej. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
Mihau_ Napisano 3 Lipca 2023 Napisano 3 Lipca 2023 Cytat Problemem jest to że mam koła 2 lata i hamowanie jest coraz gorsze A może trzeba do klocków zajrzeć? Obręcze wyczyścić? Cytat mam takie pytanie czy ktoś miał jakieś doświadczenie z kołami Mavic Cosmic SL lub SLS z aluminiową powierzchnią hamowania A oni to w ogóle produkują jeszcze czy zostały wyłącznie podróby z ali? Ogólnie taka konfiguracja była bez sensu więc i producenci się z tego wycofali, ciężkie kowadła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi