KNKS Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Interesuje mnie jaka szerokość osiąga opona Vittoria Barzo w rozmiarze 29x2,35 na obręczy o szerokości 30mm. Czy ktoś ma takowy zestaw i zechciałby zmierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawel Napisano 5 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2023 U mnie Mezcal 2.35'' ma 59.5mm, Barzo 2.6'' ma 64mm (mierzone suwmiarką na szybko 😀) Więc obstawiam koło 61 - tyle tylko że to zależy od ciśnienia też. Mogę zmierzyć Barzo 2.35 za tydzień jak znajomy któremu sprzedałem swój poprzedni rower wróci z urlopu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_S79 Napisano 5 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2023 59mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 @Bartek_S79 @zawel Dziękuje panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi