archii Napisano 2 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Witam. Jestem nowy na forum. Mam stary rower "spadkowy" po siostrze, bez nalepek, nie wiem co to jest. Przerzutka tylna odleciała - zerwała się. Oryginał był Shimano SiS 7 Manetki są: lewa 3biegi, prawa 7 biegów. Kupiłem takie : https://allegro.pl/oferta/przerzutka-tyl-shimano-rd-ty300-tourney-6-7rz-hak-12608694397 Podobno 6 biegów. Informacja po fakcie zakupu. Mogę prosić forumowiczów do linka na youtube jak założyć? Rad będę jak forumowicze zwrócą mi uwagi na temat części lub wymiany. Czy też że coś się nie zgadza. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xgrzehoox Napisano 2 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Np. Przerzutka o ile mocowania jest tego typu w starym będzie ok. Prawdopodobnie powinieneś również wymienić łańcuch lub będziesz musiał zaopatrzyć się w narzędzie skuwacz użyte przez autora na filmie. Zakładam że podstawowe klucze płaskie do odkręcenie koła, linki przerzutki (9) oraz śrubokręt krzyżakowy czy kombinerki posiadasz. Oczywiście linki musisz też wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi