XC100S Napisano 2 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Mam rocznego Recona. Tapered, powietrze, boost. Nie mogę go sprzedać więc pomysł żeby założyć do ramy z główką 1 1,8 cala. To użyję https://www.centrumrowerowe.pl/stery-polzintegrowane-1-1-8-1-1-2-tapered-token-tk036a-pd23724/ i zostanie problem z kołem. Czy są dystanse żeby do boost z osią przelotową założyć koło z osią 9 mm i co z tarczą hamulcową gdyby było coś takiego. Czy tylko nowe koło wchodzi w grę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Lipca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Stery ok, chociaż nie wiem czy chcesz wydawać kasę na Tokena. W razie potrzeby na Aliexpress możesz za 50-60 zł kupić tego typu stery. Co do koła to wszystko zależy od tego co to za koło i piasta. Do niektórych znajdziesz takie customowe kity redukcyjne, do tego dystans do tarczy (o ile jest na 6 śrub) i potem przesunięcie koła w osi. Ogólnie sporo roboty i efekt nie jest w 100% zadowalający. Generalnie jeśli koło nie jest wysokiej klasy to chyba taniej i szybciej będzie kupić nowe koło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi