il.ek.tro Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 auć... wyrwałem szprychę z karbonu. jak rozumiem nowa obręcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 (edytowane) Zawsze możesz się ratować szerszą podkładką w środku - powinno dać radę no i jedna "słabsza" szprycha to jeszcze nie koniec świata. Tak czy inaczej czeka cię w niedalekiej przyszłości zmiana obręczy Edytowane 1 Lipca 2023 przez RabbitHood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Fabrycznie nie było podklładki? Ale fuszera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Przecież ma być lekko 😀 Szprycha jest wygięta, cóżeś uczynił człowieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
il.ek.tro Napisano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 38 minut temu, Dokumosa napisał: Fabrycznie nie było podklładki? Ale fuszera. błagam cie. to nie jest koło fabryczne btw > Sobek82 > Przecież ma być lekko 😀 > Szprycha jest wygięta, cóżeś uczynił człowieniu? ma być lekko ale kurde nie drogo :):):) hehe, dobra nie ma co, podniose ceny usług Ta na foto jest wygieta i wyrwana, kolejna wygięta, reszta chyba ok. No co no co, lece przez poligon drawski, zjechałem z czołgówki na taką zarośniętą ścieżke żeby sobie troszku skrócić. w trawie była gruba gałąź z w kształcie procy, jedno ramie procy musiałem najechać, podniosło się i obróciło drugie ramie, siodło procy weszło w szpryce ponad nyplem. tak weszło ślicznie że mnie zatrzymało prawie w miejscu. piękny lot przez kierownice nawet nie wiedziałem że to takie wspaniałe uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 @il.ek.troFajnie, że jesteś cały. Według mnie, podkładka i trochę żywicy epoksydowej i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
il.ek.tro Napisano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 (edytowane) cały calutki, nic mi nie jest. zdążyłem wypuścić podwozie do lądowania. ale trzask karbonu taki głośny ,ze żubry wszystkie pouciekały Edytowane 1 Lipca 2023 przez il.ek.tro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi