patryy Napisano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Czy według was na tym zdjęciu poniżej rama wygląda na pęknięta? Jak tak to jak to można sprawdzić bo od paru tygodni mam to a skacze i nic się nie dzieje ale trochę się obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Wygląda na pęknięcie. Dla pewności trzeba papierem ściernym zetrzeć lakier w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Jest rysa jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryy Napisano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 @ELECTRONITE no wiem ale to jest zwykła rysa czy spaw pęknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Dowiesz się jak odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaetano Napisano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Ściągnij lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Przecież tam już nie ma lakieru i widać że to pęknięcie wzdłuż spawu. Nawet kształt się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryy Napisano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Zdarłem lakier i raczej pęknięcie wzdłuż spawu jak myślicie 2 miesiące wytrzyma jeszcze bo planuje wtedy kupic inną rame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Jasne że wytrzyma. W najgorszym przypadku czeka Cię gleba, uszczerbek na zdrowiu, kalectwo albo... sam wiesz co. Co może pójść nie tak? A tak na poważnie, bo ktoś mnie jeszcze o coś posądzi: jeżdzenie na takiej ramie, gdziekolwiek jest to pęknięcie, to jak zabawa odbezpieczoną bronią. Kiedyś zdarzy się tragedia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 W żadnym wypadku nie jeźdź, a tym bardziej nie skacz, na pęknietej ramie, bo możesz mieć bardzo poważny wypadek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 2 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 W dniu 1.07.2023 o 19:16, patryy napisał: wtedy kupic inną rame Co dla Ciebie oznacza inna rama? Nowa, czy używana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryy Napisano 3 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi