jsq Napisano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Hej Pytanie do posiadaczy tego ciekawego gadżetu: mam problem taki, że od samego początku (a to jest nowe) nie zawsze zaskakuje ta blokada po wciśnięciu. Wygląda tak, jakby ząbek nie łapał. Pomaga naciągnięcie przycisku zwolnienia. Także podczas jazdy nie wiadomo, czy po wciśnięciu złapie czy nie. Nieco denerwujące. Czy macie tak samo, czy to jest defekt mojej sztuki? Obstawiam to drugie, ale tak na wszelki wypadek pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Sprawdź, czy linka jest odpowiednio naciągnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Jak jest nowy amorek to tak często bywa. Ja trochę psikam WD-40 do środka gdzie pracuje ten Pręcik a potem naciskam kilkanaście a nawet kilkadziesiąt razy ten bolec trzymając amorek pionowo. Zawsze mi to pomaga w płynnym działaniu blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi