Fafor Napisano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Cześć, wychodzi na to, że wahoo fitness z niewiadomych przyczyn nie potrafi połączyć na raz czujnika cadence i speed firmy magene. Albo ten albo tamten. Pytanie czy jest jakaś inna apka co mi na to pozwoli? Próbowałem Cyclemeter ale chcą hajs. Garmin nie obsługuje w ogóle chyba bluetooth a inne nie miały takiej opcji. Ktoś coś poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Ogólnie to szukam apki na iOS, która pozwoli mi na najprostsze wyświetlanie kadencji i prędkości z liczników bez żadnych dodatkowych map, gpsów czy innych bajerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polgar Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września Magene ma to do siebie że tylko jeden czujnik pokazuje. Żeby pokazywał drugi trzeba wyjąć i włożyć baterie. Ale będzie to i tak albo prędkość albo kadencja. Za to sensory wahoo łączą się jednocześnie oba Ale da takie sensory dwa w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Supercycle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi