panda313 Napisano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Cześć, kupiłem sakwy Ortlieb https://www.rowertour.com/p/17596/sakwy-ortlieb-back-roller-city-czarne?gad=1&gclid=CjwKCAjw-vmkBhBMEiwAlrMeFyWeuSBmxQt-oBidBrwa8KNDKt_QyAxWKYdpPm3ZOOxw0S5UgleQ-RoCcCsQAvD_BwE Do dwóch rowerów, Jeden ma zwyczajne hamulce, drugi tarczowe. Szukam więc dwóch bagażników na te rowery ( koła 28 ). Czy ktoś może mi coś polecić ( najlepiej w jak najniższej cenie, nie mówię, że za darmo, ale powiedzmy że budżet 160zl na bagażnik było by fajnie). I dodatkowe pytanie, widzę, że często bagażniki są sprzedawane bez śrub do montażu ( nie wiem czemu ), gdzie się kupuje takie śruby? Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Szy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi