martiXxx Napisano 29 Czerwca 2023 Napisano 29 Czerwca 2023 Siema chciałbym kupić two6playera pro i nie wiem czy wybrać wersję bimber dj czy pike dj na razie jestem za pike ale i tak czekam na opinie rower będzie do dirtu/streetu waże 51 kg i mam 164 wzrostu Z góry dzięki Cytuj
Maciorra Napisano 30 Czerwca 2023 Napisano 30 Czerwca 2023 Nie znam się na dj, ale: sądząc po parametrach jesteś nieletni, więc od bimbru trzymaj się z daleka:P Na serio: kup tańszy, także w serwisie - podpytaj w lokalnym serwisie ile będzie Cię kosztowało serwisowanie RS a ile Marcoka. Jakościowo pewnie nie ma między nimi znacznej różnicy. 1 Cytuj
martiXxx Napisano 30 Czerwca 2023 Autor Napisano 30 Czerwca 2023 Dzięki z bimbrem to autokorekta U mnie w okolicy niema serwisów ale tak ogólnie jak czytałem to wszyscy mówią że lepiej pike Niby też rzadziej wymienia się olej i niby się nie psuje więc kupuje wersję z pike Dzięki! Cytuj
Galvatron Napisano 30 Czerwca 2023 Napisano 30 Czerwca 2023 Pike: - Wymiana oleju w dolnych goleniach co 50 godz. jazdy; - Pełny serwis co 200 godz. jazdy. Można go zrobić samemu bez utraty gwarancji. - Na stronie producenta jest instrukcja serwisowa; Bimber: - Brak serwisu dolnych goleni; - Pełny serwis co 125 godz. jazdy; - Serwis trzeba wykonaĆ a w autoryzowanym punkcie (koszt ok. 800 zł); Pike jest zdecydowanie tańszy w eksploatacji. 1 Cytuj
martiXxx Napisano 30 Czerwca 2023 Autor Napisano 30 Czerwca 2023 Teraz bomber to bimber xd ale dzięki kupuje wersję z pike Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi