anom Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Hej mam do wyboru magure mt 5 magure mt sport 2 chyba że możecie polecić cos innego w tym przedziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 A do jakiego roweru? mt sport 2 ma tylny dwutloczkowy, mt5 czterotloczkowy. Jak to XC, to mt2 wystarczy, jak FS enduro to jednak bralbym mt5. Kolega narzekal na klamki Magury, latwo wylamac przy upadku. Pomimo ze klamka jest metalowa, to lamie sie srodek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anom Napisano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 mam dirta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 a to w dirtcie sa hamulce? 😜 Tu juz musza dirtowcy doradzic, nigdy nie jezdzilem na czyms takim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Sam nie mam dirta - tylko patrzę sobie na innych - zdecydowanie coś z tanią klamką, która będzie na tyle luźno przykręcona, że się obróci przy upadku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Do tej dyscypliny Magury sobie daruj . Klamki są plastik fantastik , Magura to nazywa Karbotektura. I dosłownie chyba są z tej tektury bo wiotkie i przy glebie lecą na cacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi