martiXxx Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Wie ktoś ja ustawić dobrze amortyzator Rock Shox Pike DJ waże 51 kg i mam 164 cm wzrostu jak go dobrze ustawić pod skakanie? Jak cos to mój pierwszy raz na dircie i chciałbym poznać dobre ustawienia do skakania z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Poszukaj w internecie jak ustawić SAG w amortyzatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 w amortyzatorach dirtowych tak jak kolega ma nie ustawia się sagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek2137 Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 W dniu 28.06.2023 o 21:51, martiXxx napisał: Wie ktoś ja ustawić dobrze amortyzator Rock Shox Pike DJ waże 51 kg i mam 164 cm wzrostu jak go dobrze ustawić pod skakanie? Jak cos to mój pierwszy raz na dircie i chciałbym poznać dobre ustawienia do skakania z góry dzięki To dirt więc pompujesz max ile możesz bodajże 220 psi rebound gdzieś na połowę i latasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi