KinaKina Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Widziałam w lombardzie rower Pegasus i totalnie nie wiem czy go kupić. Rozglądam się juz jakis czas za rowerem ale w ogóle nie wiem co wybrac. Tzn wiem że rower trekkingowy, w mieście ale i za miasto i do lasu Edytowane 28 Czerwca 2023 przez KinaKina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 A my skąd mamy wiedzieć co to w ogóle jest? Jaką ma specyfikację? W jakim jest stanie? W jakim jest rozmiarze? Jak ten rozmiar ma się do twoich wymiarów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 4 godziny temu, KinaKina napisał: Widziałam w lombardzie rower Pegasus i totalnie nie wiem czy go kupić. @KinaKina jak lubisz być podsłuchiwana przez rower to kupuj 😉😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi