Piotr999 Napisano 28 Czerwca 2023 Napisano 28 Czerwca 2023 Witam proszę o pomoc w wyborze roweru co można kupić w takiej kwocie NOWEGO. mam na oku mustangi od rometa m2 i m3 od Kross level 1 i 2 badz black edition 3 indiana pulser 6.9 nawet spoko wychodzi ale nie maja rozmiaru L rower będzie służył do jazdy wokoło komina 80% miasto 20 % las proszę o pomoc ewentualnie jakieś inne alternatywy w tej cenie. rower ma być dla mojego brata ja posiadam storm x8 i jestem mega zadowolony ale dla niego po 1 za drogi a po 2 nie potrzebuje az takiego sprzętu. Jedyny warunek aby był nowy co jest warte z tej niższej półki cenowej. Ścigać w maratonach się nie będzie. pozdrawiam Cytuj
Kettler Napisano 28 Czerwca 2023 Napisano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Mustang M2 jest Ok jak za takie pieniądze otrzymujesz całkiem sporo 👍 Popatrz jeszcze na Unibike, w tym przedziale cenowym polskie firmy są najrozsądniejszym wyborem. Edytowane 28 Czerwca 2023 przez Kettler Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi