Lukwawa81 Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Z Warszawy do Działdowa Koleją Mazowiecką. Potem Grunwald, Ostróda, Ruś, Orneta, Braniewo, Frombork, Tolkmicko, Stegna, Gdańsk, Sopot i meta w Gdyni. Po drodze dwa noclegi w agroturystykach (miał być namiot, ale pogoda była fatalna). Trasa bardzo prosta, głównie asfalt. Szczególnie polecam piękne aleje na Warmii, wijące się we wszystkich kierunkach (tam także sporo niewielkich podjazdów). Mniej więcej od Braniewa robi się płasko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Wakacje bez gofra, to nie wakacje Wiozłeś namiot ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukwawa81 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 @spidelliwiozlem, ale przez pogodę nie skorzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Tak myślałem. Ja też wożę ale wolimy pod dachem Myślałem już wielokrotnie o zamianie na bivy bagi ale potem zaczynam myśleć o tarpie i ostatecznie mówię sobie - masz przecież namiot Sądząc po zdjęciach to namiot rozparcelowany na kilka pakunków? Dopytuję, bo sam wożę swój po prostu na bagażniku w gravelu ale myślę o turystyce na MTB, gdzie bagażnik nie jest taki oczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukwawa81 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 @spidellikijki wiozłem pod górną ramą, resztę na kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Wybacz, że Cię tak odpytuję ale ciekawi mnie, jak to robią inni W koszykach to są bidony czy narzędziowniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukwawa81 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 @spidelliżaden problem Pod kierownicą namiot Na widelcach śpiwór, mata, powerbank, koszulka W koszykach narzędzia dętki, łatki Sakwy: kuchenka, jedzenie, trochę ubrań, drobiazgi, blokada Torba na bagażniku: ubranie cywilne plus kurtka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Trasa, w tym nawierzchnie, bardzo przyjemne. Nie było problemów z piachami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukwawa81 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 @spidellinie. Głównie asfalt, odrobina szutru i ubite ścieżki w lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Fajna trasa, dzięki za szczegóły. Marzą mi się Mazury w sierpniu, szczególnie Mazurska Pętla Rowerowa ale bazę będę miał na Warmii Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukwawa81 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 @spidelliwzajemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi