IP68 Napisano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Czołem. Syn mi wyrósł z komunijnego Unibike Shadowa (rozmiar 18, obecny wzrost 183 z tendencją w górę) i zamierzam mu wymienić rower. Dojeżdża nim do szkoły, na boisko, po zakupy, zdarzają się wycieczki po lesie, w wakacje jakieś sakwy na weekend. Dobór klasy roweru uważam za optymalny. Chciałbym Was natomiast prosić o poradę w zakresie zakupu nowego roweru. W budżecie 3500 mieści się Unibike Fusion, ale może jest coś innego godnego uwagi? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Rockrider expl 520 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Ten Unibike jest ok. Oferuje szeroki zakres przełożeń, ma niezłe hamulce i komponentu z jednej firmy. Sadzę, że ze względu na komponenty Shimano będzie łatwiejszy do ewentualnej odsprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IP68 Napisano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Dzięki za odpowiedzi. Co sądzicie o tym: https://www.cannondalebikes.pl/rowery/gorskie/sport/trail/trail-6 Pytanie tylko, czy faktycznie cena promocyjna jest osiągalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Nawet jakby była to i tak nic specjalnego. Generalnie rockridera jakiego ci podpowiedziałem na początku nie masz żadnych szans przebić sprzętowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Dla mnie na plus Rockridera to jedynie rama z dużym slopingiem i cena. Mam spore wątpliwości czy napęd Explore będzie odpowiedni do podanych zastosowań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Można dorzucić do 540, gdzie jest już powietrzny widelec i boost https://www.decathlon.pl/p/rower-gorski-mtb-rockrider-explore-540-29/_/R-p-329414?mc=8607120 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi