sky87 Napisano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Rs Sektor pod koło 27,5 skok 130mm. Kupiłem rower rocznik 2014 z tym amortyzatorem. Ustawiony jest na 140mm (wyjęta podkladka). Ładnie wybiera, rebound działa, trzyma ciśnienie. Natomiast stuka podczas ugięcia, zawsze w tym samym punkcie ugięcia. Co może być przyczyną? https://youtu.be/rp6S1UZJmZY Edytowane 25 Czerwca 2023 przez sky87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Zacznij od zrobienia mu serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 26 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2023 Właśnie od tego zacząłem, wszystko zrobione wg instrukcji. Odłożyłem go i dopiero złożyłem rower. Nie pamiętam czy na początku po kupnie też tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi