a55a5ino Napisano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Czołem, Rower Kands Maestro z 2014. Zauważyłem że hak przerzutki jest lekko skrzywiony, odkręcając go widzę również że gwint jest zjechany przez co krzywo się wkręca. Bardzo bym prosił o podpowiedź jakiego haku szukać do tej ramy. Widziałem temat ale niestety link nie działają, a szukanie po "typ b" nie przynosi rezultatu. W załączeniu zdjęcie pacjenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Hak dobierasz do konkretnego producenta roweru, modelu i rocznika. Jak to nie zadziała to szukasz zamiennika ale do tego musisz zdjąć hak i mieć dokładne wymiary. Pozostaje jeszcze możliwość prostowania, jeżeli gwint się do czegoś nadaje są specjalne przyrządy. wydatek od 50 zł w górę… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Wygląda jak kross dp-5. Trzeba sprawdzić od drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Wygląda jak jeden z najbardziej typowych haków. Wykręcasz i robisz tour po okolicznych sklepach. Kup sobie od razu dwa. Hak to taka rzecz, że lepiej mieć w zapasie. Edytowane 25 Czerwca 2023 przez ChuChu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi