zetor65 Napisano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Mam takie pytanie, 4 tygodnie temu przeszedłem zabieg laparoskopii na lewego żylaka powrózka nasienia, szwy ściągnięte, już 2 tyg temu, wszystko się ładnie zagoiło. Miał ktoś może podobny przypadek i wie kiedy bezpiecznie mogę znów siąść na rower? Póki co trochę się jednak boję... A wizytę kontrolną mam dopiero po 3 miesiącach😔 Edytowane 22 Czerwca 2023 przez zetor65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 To zależy co oznacza 65 w nicku 😜. A serio ja miałem taki zabieg (dawno i nie laparoskopowo), także rada doświadczonego. Zapytaj lekarza!! No chyba ze Ci te powtórki nasienne już nie potrzebne, ale skoro zdecydowałeś się na zabieg, to chyba nie ten przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2023 Jeszcze się mogą przydać 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi