gumis93WRO Napisano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2023 Przymierzam się do kupna nowego Gravela do swojego HT jak drugi rower do rekreacyjnej jazdy i mam swoje typy aczkolwiek nie potrafie wybrać. OCTANE ONE Gridd 1 NS BIKES Rag +2 BOREAS 1 LITE Accent Furious Triban GRAVEL 120 Wszystkie modle stoją tak naprawdę na podobnych podzespołach jedynie Triban. Mój pierwszy wybór to Octan bo podoba mi się jeśli chodzi o aspekt wizualny a to tez biorę bardzo pod uwagę ponieważ ważne żeby rower też mi się podobał. Jakieś Opinie o rowerach wymienionych lub może inne propozycję?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2023 Każdy z twoich rowerów to półśrodek, w każdym czegoś brakuje żeby go nazwać "dobrym gravelem". Oczywiście w każdym brakuje przede wszystkim hydrauliki, która jest w sumie najdroższa w sprzęcie tego typu Za 6k masz rometa aspre 2 i rometa boreas 2 grx. Obydwa ze sztywnymi osiami, obydwa na grupie grx, najtańsze sprzęty mające wszystko czego potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi