Abihabi87 Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Czołem Szukam opon pod rower mtb 26, do tej pory przez ostatnie lata jeździłem na geax/vittoria saguaro zwijanych, z przodu 2.2 z tyłu 2.0. Niestety już tych opon w tym rozmiarze nigdzie nie ma, a ja bym chciał kupić coś bardzo zbliżonego i tak trwałego jak saguaro właśnie. Miałem kiedyś schalbe rocket ron to po 6 mies. bieżnika nie było i często kapcie łapałem. Jedna opona saguaro na tył starczała mi na około 2 lata, z przodu mam pierwszą do dziś ale już prawie łysa jest. Jeżdżę głównie po lasach, szutrach, płaski teren. Więc rozważam zakup taki: TYŁ: - CONTINENTAL Race King ShieldWall 2.0 Przód: - CONTINENTAL Race King ShieldWall 2.2 Nie wiem czy continantale są tak trwałe jak saguaro, ale bieżnik mają podobnie gęsty więc może to jest to. Jestem otwarty na inne propozycję, proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Saguaro to teraz Mezcal jest więc kup Mezcale i ciesz się życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 kup mezcal / barzo w niemieckich sklepach wychodzi obecnie najtaniej bo sam kupowałem miesiąc temu. Bikeinn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abihabi87 Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Ten nowy mezcal wygląda ciekawie, ale występuje tylko w rozmiarze 2.1, no i drogie w naszych sklepach po 250 zł za sztukę Znalazłem aka 2.2, jak myślicie sprawdzi się na przód tak jak mezcal i saguaro ? https://allegro.pl/oferta/geax-opona-zwijana-aka-26x2-2-tnt-56-559-12668509445 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi