Abihabi87 Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 Czołem Szukam opon pod rower mtb 26, do tej pory przez ostatnie lata jeździłem na geax/vittoria saguaro zwijanych, z przodu 2.2 z tyłu 2.0. Niestety już tych opon w tym rozmiarze nigdzie nie ma, a ja bym chciał kupić coś bardzo zbliżonego i tak trwałego jak saguaro właśnie. Miałem kiedyś schalbe rocket ron to po 6 mies. bieżnika nie było i często kapcie łapałem. Jedna opona saguaro na tył starczała mi na około 2 lata, z przodu mam pierwszą do dziś ale już prawie łysa jest. Jeżdżę głównie po lasach, szutrach, płaski teren. Więc rozważam zakup taki: TYŁ: - CONTINENTAL Race King ShieldWall 2.0 Przód: - CONTINENTAL Race King ShieldWall 2.2 Nie wiem czy continantale są tak trwałe jak saguaro, ale bieżnik mają podobnie gęsty więc może to jest to. Jestem otwarty na inne propozycję, proszę o poradę. Cytuj
kipcior Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 Saguaro to teraz Mezcal jest więc kup Mezcale i ciesz się życiem. Cytuj
Molekpl Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 kup mezcal / barzo w niemieckich sklepach wychodzi obecnie najtaniej bo sam kupowałem miesiąc temu. Bikeinn. Cytuj
Abihabi87 Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Napisano 25 Czerwca 2023 Ten nowy mezcal wygląda ciekawie, ale występuje tylko w rozmiarze 2.1, no i drogie w naszych sklepach po 250 zł za sztukę Znalazłem aka 2.2, jak myślicie sprawdzi się na przód tak jak mezcal i saguaro ? https://allegro.pl/oferta/geax-opona-zwijana-aka-26x2-2-tnt-56-559-12668509445 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi