Radek_89 Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 witam mam zapytanie, cy jest w Warszawie jakaś sensowna firma którą polecacie, która wykona zwykłe malowanie ramy, widelca i korby rowerowej? mój rower to frameset kellys physio 10 z 2016 (nowy), chciałbym zdjąć starą powłokę czarny mat i pomalować to na czarny połysk razem z korbą. pytam, ponieważ od dłuższego czasu się zastanawiam i mam z tym problem, mianowicie wszędzie widzę że jest malowanie proszkowe (400-600 zł), ale mam złe wspomnienia z przeszłości. oddałem kiedyś ramę z widelcem alu do "pomalujrower.pl" w aleję krakowską i samo malowanie było ok, ale później miałem problem z montażem haka przerzutki, było wszystko zamalowane, piwoty hamulców w widelcu i ramie miały ten sam problem. niby było napisane że wszystko zabezpieczają we własnym zakresie, ale było troche farby i musiałem piłować lakier iglakami żeby cokolwiek móc zrobić, a chciałbym tego uniknąć, stąd własnie pytanie na forum. nie wiem czy nie lepiej by było pomalować natryskowo w lakierni samochodowej, ale tam też chcą dużo, 700-900 zł za kpl i zastanawiam się, gdzie można by było oddać ramę w warszawie żeby później można byłoby bez problemu założyć i hak, hamulce jak i bieżnię sterów widelca przedniego. pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi