Pawa.pw Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 Czołem. Amorek przejechał 300km i codziennie rośnie Stoi na rowerze zakupionym kilka miesięcy temu (to jest on) Teraz chcę wymienić go na powietrzny, i zdejmie w serwisie jak tylko ktoś będzie chętny. - Zaprojektowałem i zmieniłem standardową naklejkę. Manetka w zestawie, nie była wykorzystana w ogóle. Zdjąłem od razu po zakupie. - Odbiór Kraków / Wysyłka tylko przez OLX lub Alledrogo Dla klubowców cena 300.- Stan 10/10. 🖼️ Zdjęcia na OLX Pozdrawiam, Paweł.
Pawa.pw Napisano 6 Lipca 2023 Autor Napisano 6 Lipca 2023 obniżyłem cene na olx, i dla klubowców też 270 zł
Pawa.pw Napisano 26 Października 2023 Autor Napisano 26 Października 2023 aktualne. ale już nie za bardzo chce sprzedawać 🫣
Brombosz Napisano 26 Października 2023 Napisano 26 Października 2023 Tym sposobem dalej nie wiem czy aktualne. Poproszę o PW po namyśle.
Pawa.pw Napisano 26 Października 2023 Autor Napisano 26 Października 2023 nie możesz odbierać wiadomości to piszę tu Cytat hejka sytuacja wygląda tak, ze przetestowałem rs silver, oraz foxa 32 u kolegów i na razie nie odczułem dużej różnicy mimo tego jeżdżę 95% po miastu, i nie potrzebuje czegoś bardziej zaawansowanego ale) mam propozycje od kolegi na foxa i teraz się zastanawiam, czy potrzebna mi ta zmiana dlatego aktualne, ale nie do końca w niedzielę widzimy się z kolegą by dogadać na ten temat wtedy mogę powiedzieć jaką mam decyzje prosze dać znać, czy masz czas na oczekiwanie? ps: bez negocjacji. widelec w świetnym stanie.
Pawa.pw Napisano 30 Października 2023 Autor Napisano 30 Października 2023 (edytowane) odpisuje koleś pomylił się, posiada amorek pod 26 sorry Edytowane 30 Października 2023 przez Pawa.pw
Pawa.pw Napisano 9 Kwietnia 2024 Autor Napisano 9 Kwietnia 2024 (edytowane) Temat jest aktualny. Już zamówiłem nowy amorek. Obecny najechał już ok 900 km, dlatego obniżam cenę. Również można zakupić z dostawą olx lub allegro. 269.- zł Edytowane 9 Kwietnia 2024 przez Pawa.pw
Brombosz Napisano 11 Kwietnia 2024 Napisano 11 Kwietnia 2024 Wezmę ten widelec. Płatność i wysyłka bez różnicy, jak wygodniej. Na paczkomat pewnie za długie.
Pawa.pw Napisano 12 Kwietnia 2024 Autor Napisano 12 Kwietnia 2024 zmierzę go dziś i porównam z opcjami paczkomatów. to w takim razie przechodzimy na priv? oraz proszę admina zamknąć temat.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Kwietnia 2024 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2024 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. 1
Rekomendowane odpowiedzi