Labell Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 W styczniu kupiłem nówkę sztukę ze sklepu kasku Uvex Access. Jeżdżony rekreacyjnie przez pół roku i zaczyna wyglądać tak jak na zdjęciach. W zasadzie wszystkie paski zaczynają się w różnym stopniu pruć i wygląda to coraz gorzej. Nie powinno tak być czy robią teraz takiej jakości produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Reklamować. Chociaż z tymi reklamacjami w naszym pięknym kraju to też nie jest kolorowo - po 2 miesiącach użytkowania przetarły mi się zapiętki w butach do biegania w terenie, buty dobrej marki, nie najtańsze a sklep odżucił reklamację i odpowiedział, że to z winy użytkownika bo biegałem w niezawiazanych butach, w terenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Reklamuj. Ewentualnie rękojmia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2023 Ewidentna tandeta. Wygląda gorzej, niż mój kask z Dekla, za 89 zł, kupiony ze 4 lata temu, który ma kilka tysięcy kilometrów przejechane... Reklamuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labell Napisano 3 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Na chwilę obecną stanęło na tym, że trzeba kask odesłać do dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi