Labell Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 W styczniu kupiłem nówkę sztukę ze sklepu kasku Uvex Access. Jeżdżony rekreacyjnie przez pół roku i zaczyna wyglądać tak jak na zdjęciach. W zasadzie wszystkie paski zaczynają się w różnym stopniu pruć i wygląda to coraz gorzej. Nie powinno tak być czy robią teraz takiej jakości produkty? Cytuj
Greg1 Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 Reklamować. Chociaż z tymi reklamacjami w naszym pięknym kraju to też nie jest kolorowo - po 2 miesiącach użytkowania przetarły mi się zapiętki w butach do biegania w terenie, buty dobrej marki, nie najtańsze a sklep odżucił reklamację i odpowiedział, że to z winy użytkownika bo biegałem w niezawiazanych butach, w terenie!!! Cytuj
spidelli Napisano 20 Czerwca 2023 Napisano 20 Czerwca 2023 Ewidentna tandeta. Wygląda gorzej, niż mój kask z Dekla, za 89 zł, kupiony ze 4 lata temu, który ma kilka tysięcy kilometrów przejechane... Reklamuj. Cytuj
Labell Napisano 3 Lipca 2023 Autor Napisano 3 Lipca 2023 Na chwilę obecną stanęło na tym, że trzeba kask odesłać do dystrybutora. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi