tobo Napisano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Hej. Szukam opinii o dropperach z tytułu tematu. Interesuje mnie kultura pracy, w porównaniu do klasycznych sztyc na linkę. Poza tym poziom awaryjności, łatwość serwisu - szczególnie z perspektywy dłuższej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Miałem Magure vyron. Plus - oczywiście super szybki, bezproblemowy montaż. Kultura pracy ok, chociaż BikeYoke czy Fox transfer działają lepiej. W magurze wyczuwalne było minimalne opóźnienie po tym jak się wcisnęło przycisk - ale miałem poprzednią wersję, gdzieś czytałem, że w nowych już to poprawili. Bateria trzymała rozsądnie ale niestety nie używałem jej jakoś bardzo długo więc co do serwisu się nie wypowiem. U mnie problemem było, że jak mi pękło siodełko to oderwałem ten odbiornik z tyłu sztycy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Oderwałeś odbiornik - czy to znaczy że mocowanie uległo uszkodzeniu? Odbiornik też? Bateria trzymała rozsądnie - co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Co do obiornika to stalo sie to tu: Więc, mocno specyficzne uszkodzenie, ale faktycznie w "normalnym" dropperze nie byłoby tego problemu. Co do baterii – z tego pamiętam trzymała jakieś trzy/cztery miesiące intensywnego jeżdżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi