Limag Napisano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Cześć, Wymieniam własnie okablowanie w rowerze. Napotkałem problem przy hamulcach - nie jestem pewien w jaki sposób mogę wyciągnąć przewód z M447. Po odkręceniu nakrętki (flare nut) przewód mocno pociągnięty wciąż siedzi w zaciskach. Powinienem odkręcić coś jeszcze? A może przewód jest tam na stałe i nie jest wymienialny? Nigdzie nie moge doszukać się odpowiedzi na te pytania... Mowa o tej części układu hamulcowego: A tutaj specifykacja: https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHICCycling/final/ev/ev/EV-BR-M447-3638A.pdf Będe wdzięczny za pomoc. To moje pierwsze robótki w rowerze, więc sporo jeszcze do odkrycia Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Wymieniasz przewód czy tylko skracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Limag Napisano 18 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Wymieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Ciągnij do skutku. Czasem skubany siedzi ciasno i trzeba się namęczyć żeby wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Limag Napisano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Zjadłem duże śniadanie i poszedłem się siłować - zadziałało. 😀 Dzięki. Temat zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi