Limag Napisano 18 Czerwca 2023 Napisano 18 Czerwca 2023 Cześć, Wymieniam własnie okablowanie w rowerze. Napotkałem problem przy hamulcach - nie jestem pewien w jaki sposób mogę wyciągnąć przewód z M447. Po odkręceniu nakrętki (flare nut) przewód mocno pociągnięty wciąż siedzi w zaciskach. Powinienem odkręcić coś jeszcze? A może przewód jest tam na stałe i nie jest wymienialny? Nigdzie nie moge doszukać się odpowiedzi na te pytania... Mowa o tej części układu hamulcowego: A tutaj specifykacja: https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHICCycling/final/ev/ev/EV-BR-M447-3638A.pdf Będe wdzięczny za pomoc. To moje pierwsze robótki w rowerze, więc sporo jeszcze do odkrycia Kamil Cytuj
Mod Team sznib Napisano 18 Czerwca 2023 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2023 Ciągnij do skutku. Czasem skubany siedzi ciasno i trzeba się namęczyć żeby wyszedł. Cytuj
Limag Napisano 19 Czerwca 2023 Autor Napisano 19 Czerwca 2023 Zjadłem duże śniadanie i poszedłem się siłować - zadziałało. 😀 Dzięki. Temat zamknięty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi