XC100S Napisano 20 Czerwca 2023 Napisano 20 Czerwca 2023 Nie znam się i nie wypowiem ale wiedz, nie straszę, że serwis Decathlon tylko w podstawowych sprawach udziela pomocy w sprzęcie nie marek Decathlon. Cytuj
blackeagle94 Napisano 20 Czerwca 2023 Autor Napisano 20 Czerwca 2023 Cytat Nie znam się i nie wypowiem ale wiedz, nie straszę, że serwis Decathlon tylko w podstawowych sprawach udziela pomocy w sprzęcie nie marek Decathlon. Rozumiem. Dzisiaj posadziłem dupsko na szosę i gravela, chwilę po sklepie pojeździłem, sprobowalem ogarnąć co i jak i chyba wypożyczę na 1 dzień, aby w trasie przekonać się czy coś takiego jest dla mnie. Przykładając takiego MTB do szosy, to MTB to ciężka krowa, jest czuć różnicę ( wiadomo inny rower) i jestem pewny, że w tym sezonie MTB nie mam po co brać, może na następny. Czy tego Treka DS3 gen 4 dostanę gdzieś stacjonarnie ? Cytuj
blackeagle94 Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Napisano 24 Czerwca 2023 (edytowane) Trafiła się okazja wziąć z deca z wystawki explore 540 za 3099 i zastanawiam się czy to wziąć mimo, że w sumie szukało się Crossa lub jakiegoś gravela. Nadmienię, że rowerem tylko po sklepie mógł ktoś jeździć jak już. Do tego mam jeszcze kartę z deca na 3 stówki (taka rekompensata od nich za riversida 500 prokliencka), więc finalnie wychodzi 2799. Co o tym myślicie? Jeszcze widziałem w deca szosę Rometa huragana 1 na clarisie za 2899. Ewentualnie kupić jeden, a następnie dokupić szosę lub odwrotnie? Co z jakością jednego i drugiego? Czy na tym 540 ujadę te 30-50km jednorazowo? Edytowane 24 Czerwca 2023 przez blackeagle94 Cytuj
XC100S Napisano 25 Czerwca 2023 Napisano 25 Czerwca 2023 Bardzo tanio ten rower Ciebie wyniesie. Co do prędkości maksymalnej to b. szybko nie pojedziesz bo zębatka w korbie to 30 czy 32. Jest temat z "540" i tam są pisane pierwsze wrażenia i przeżycia. Wyszukaj a dużo się dowiesz. Cytuj
blackeagle94 Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Napisano 25 Czerwca 2023 Cytat Bardzo tanio ten rower Ciebie wyniesie. Co do prędkości maksymalnej to b. szybko nie pojedziesz bo zębatka w korbie to 30 czy 32. Jest temat z "540" i tam są pisane pierwsze wrażenia i przeżycia. Wyszukaj a dużo się dowiesz. Wyszło 2799 + dostałem chlapaki, oraz te punkty na kartę deca, więc pewnie z 55zl. Co się okazało, po wyjściu z sklepu koło tylnie scentrowane i opony w tym rowerze oryginalne pływają na boki.. W moim deca scentrowali mi koło, oraz wjadą nowe opony (inne niż oryginalnie montowane), wszystko na gwarancji. Zakup uważam za udany, więcej raczej bym nie dał za ten rower. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi