cursarius Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Cześć, zakupiłem używaną szosę typowo pod treningi. Stara grupa Tiagra. Interesuje mnie, jak mam poznać długość wózka. Symbole jakie są, to tylko oznaczenia Rd4500 i nic poza tym. Być może coś przeoczylem. Potrzebuję zakupić przerzutkę z średnim wózkiem. Czy znajduje się jakieś oznaczenie wózka na tej przerzutce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam55 Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Teoria mówi że SS ma ok 56mm między kółkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cursarius Napisano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Dzięki, a wiesz ile SG powinno mieć długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi