chudzinki Napisano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Cytat Obawiam się, że przy takim ugięciu torba przyładuje mi z siodło / plecy. No raczej, ale mimo wszystko jestem ciekawy czy jest jakiś patent. Nie żebym chciał montować, ale dla poszerzenia wiedzy 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, daszir napisał: odświeżając temat. Full elektryk, regulowana sztyca, przód skok 160mm, tył nie pamiętam ale sporo, bagażniki przód/tył Thule Tour Rack. Są dwie wersje tego bagażnika, z regulowaną platformą i nieregulowaną. Platformę można przesuwać przód tył. Rowerem jeździ kobieta. Z ciekawostek to, tak zapakowany rower waży około 40kg. Realny zasięg bez ładowania baterii sztuk dwie 300 kilometrów. Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Znalazłem bagażnik do Full-a taki co nie będzie uderzać o sztycę w trakcie ugięcia tylnego wahacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi