marcesco Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Nie trzeba instrukcji, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Instrukcja niepotrzebna, to fakt. Natomiast Tufo powinno dołączać do opon coś na uspokojenie, żeby można było złagodzić stres przy kolejnych przebiciach... Edytowane 3 Kwietnia przez Chociemir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia To trzeba wersje HD kupić. Ja nadal swojego Swampero nie przebiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Ciekawe czy przy okazji wersji HD Tufo poprawiło opony również pod względem problemów z ich osadzeniem na niektórych obręczach w przypadku systemu bezdętkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Swampero HD weszły mi wyjątkowo łatwo, chyba jak żadne inne. Ale ja akurat z Thundero też nie toczyłem jakichś wielkich bojów z zakładaniem, a wiem że u niektórych sprawiały problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Tak, z założeniem nie było problemów...Tyle, że ja piszę o osadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi