jjj1 Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Cześć. Mam jedno pytanie, ponieważ próbowałem znaleźć info, ale mi się nie udało. Jak można się zabrać z rowerem na powrotną drogę pociągiem z Udine do Salzburga? Czy wystarczy kupić bilet przez neta, a rower już jedzie na podstawie kupionego biletu, czy jest może jakaś dopłata i gdzie ją zrealizować. Jeśli wiesz, to bardzo proszę o informację Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Codziennie jeżdżą 4 pociągi . Podróż trwa 4 godziny z małym haczykiem. Cena biletu w drugiej klasie to 65 euro. W składzie są miejsca na rower. Bilet kupisz bezpośrednio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 A z Udine do Tarvisio jest szansa załapać się na jakiś pociąg z przewozem rowerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi