urteusz Napisano 14 Czerwca 2023 Napisano 14 Czerwca 2023 Cześć, w trakcie przeprowadzki ktoś ukradł mi przednie koło do roweru - sztywna oś / tubeless (Giant Contend AR 2 2021), byłem w paru sklepach rowerowych i w każdym mówili mi co innego: 1. szukać w necie używek 2. kupić cały komplet bo mogą mi ukraść jeszcze tylnie i będę miał na zapas 3. nie kupować/składać całego nowego koła bo to za drogo wyjdzie 4. oferowali mi same obręcze w cenie 1k za komplet Nie będę ukrywał, nie znam się na kołach/rozmiarach i nie wiem jak ten problem rozwiązać, szukać tylko przedniego czy kupić nowy komplet. Co do budżetu nie mogę się wypowiedzieć. Opony miałem: Giant gavia fondo 2, 700x32c, tubeless Obręcz: Giant s-r2 disc Piasta: Giant s-r2 disc Hamulce: Tektro md-c550 Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i pomoc! Cytuj
Mihau_ Napisano 14 Czerwca 2023 Napisano 14 Czerwca 2023 Wejdź sobie na olx i poszukaj co jest dostępne z używek. pewniej bardziej będzie się opłacało kupić komplet niż pojedyncze koło. Taki komplet śmieciowych, giantowych kół to pewnie poniżej 5 stów. Masz sr2 ale poszukiwania możesz sobie poszerzyć o pr2 - też będą kompatybilne a więcej jest ich na rynku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi