Marcel_Mortka Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Siema, mam pytanko. Czy kasety 8, 9 i 10 rzędowe różnią się szerokością? Chodzi mi o to ,czy przy wymianie 8 lub 9 rzędowej kasety na 10 będę musiał wymienić bębenek na szerszy i czy kaseta 10 rzędowa zmieści mi się pomiędzy piastą, a ramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PJ4cK Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Nie będziesz musiał wymieniać bębenka ale możliwe że potrzebujesz podkładki pod kasetę 10s. Edyta: rozumiem że Shimano? Edytowane 14 Czerwca 2023 przez PJ4cK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel_Mortka Napisano 14 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Tak, shimano. Czyli im większa ilość zębatek kasety, tym mniej miejsca pomiędzy zębatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 10rz kaseta na 8rz bębenek bez problemu i bez podkładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi