ChuChu Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Hej, Szkoda mi czasu na dojazd rowerem, więc chciałbym zostawić samochód gdzieś w okolicy zjazdu z POW na Wilanowie ( Przyczółkowa) i tam zacząć jechać na Gassy. Ktoś podpowie mi gdzie można bezpiecznie zostawić samochód? @TheJW sugeruje Bricoman lub Decathlon, no ale nie jestem pewny czy ochrona się nie przyczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Ten Decathlon to kawałek centrum handlowego. Dużo miejsca. Nie widzę ryzyka przyczepienia, tyle sklepów i nic innego w okolicy. A jak co to sobie dętkę kupisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Jak nie ma obowiązku pobierania darmowych biletów parkingowych dla klientów sklepu na godzinę czy dwie to można spoko stać i nikt się nie przyczepi. Pracownicy też pewnie stoją cały dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Można na lipę zostawić na siedzeniu torbę zakupową z dekla, tylko to może skusić z kolei amatorów cudzej własności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi