kamikadze2014 Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Panowie mam heble z tytułu i o ile udało mi sie dostac do tłoczków prawych klamek i cos poczyscic i poogarniac tak dwie lewe klamki blokuja mnie juz na pierwszym momencie. Otóż śrubka trzymajaca trzpień klamki (imbus 2mm) i w jednej i drugiej trzyma jak szatan- 2 imbusy juz objechane. Wiecie moze czy tam przypadkiem nie jest odwrotny gwint niz w klamkach prawych? Nie wierzę w to ale az nie chce mi sie wierzyc że 2 lewe klamki stawiaja taki opór. Zawsze jest tak z tymi lewymi? 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Posiadam klamki hamulcowe bl-m6000 obie sie odkecają w lewo i zakręcają w prawo. A jakie imbusy uzywasz że się obkechały?? Chyba nie takie za 15 czy 20 zł komplet bo to tylko problemów sobie narobisz a po drugie jaks srube zepsujesz w klamce to śrubki nie dokupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamikadze2014 Napisano 13 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 @Thomass13 Dzieki. Bondhusy czyli dobra jakosc. Zakrecone na kamien. Srubke mozna ubic bo spokojnie znajdzie sie jakis zamiennik z tym gwintem, teraz tylko miec to czym odkrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 A to akurat są w porządku klucze sam posiadam ich komplet. To chyba ci się coś zapieklo jeśli to nie chce w łatwy sposób się odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Psiknąć WD40, zostawić żeby spenetrowało i potem próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi