Thomass13 Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 W dniu 31.08.2023 o 20:15, zekker napisał: To jest już duży dystans i nie wyobrażam sobie innego ubrania niż dostosowanego do wysiłku. Póki miałem do roboty 2km, to faktycznie mogłem prawie w byle czym. Obecnie mam 10km i na start mam z górki (@leon7877 nie ma jak się rozgrzać na tym kawałku), więc zimą bywa faktycznie zimno, potem teren się wypłaszcza i robi się za gorąco. Jest też kwestia tempa jakim się jedzie i jak kto się poci, rozgrzewa. Nie wiem jak wolno musiałbym jechać, żeby na takim dystansie się nie zgrzać. Ja bym nie wyrobił jakbym miał się wlec 15km/h Ja dojeżdżam do pracy ok 18 km w jedną stronę. Jak dla mnie jest od taka przejażdżka i tyle dla lepszego samopoczucia. A co do samej jazdy to lubię trasy tak do 100 km dziennie. Tak jak wczorajszy przejazd dokładnie 100,8 km. Chodź i w tym roku wpadło ponad 160 jednego dnia. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi