Silence Napisano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 Witam! Poszukiwany rower głównie na dojazdy do pracy (20 km dziennie), dłuższe wypady na weekend. Zazwyczaj 80-90% to asfaltowe/utwardzone ścieżki rowerowe a 10% to wjazd gdzieś do parku raz na jakiś czas. Poprzedni rower to Trek Dual Sport 3 Gen. 4 2022 Niestety coś mi w nim nie pasowało, może dlatego, że rozmiar był ciut za mały i był kupiony w ciemno przez internet bez wcześniejszych przymiarek. Oczekuję chyba czegoś innego od roweru. Teraz postanowiłem podnieść troszkę budżet na kolejny i tyle co mogę to najpierw sprawdzę w sklepie a następnie zakup. Byłem w Decathlonie i przymierzałem pierwszy raz rower z barankiem : Triban GRVL 520 Ogólnie bardzo ciekawa przymiarka i na pewno trzeba przyzwyczaić się do jazdy. Mam parę typów, każdy rower chyba inny sprzętowo oraz cenowo. - Kross Esker 6.0 - ROWER CUBE 680100 NUROAD PRO - KELLYS SOOT 30/50 2022 - Giant Revolt - Rondo Ruut AL2 - Romet Aspre 2 Coś w razie jakbym jednak nie zdecydował się na baranka. - Marin DSX 2 - OCTANE ONE Gridd Flat - Giant Toughroad SLR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silence Napisano 13 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Wątek do usunięcia, są już podobne gdzie znajdę odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi