mitraj Napisano 12 Czerwca 2023 Napisano 12 Czerwca 2023 Witam wszystkich Pytanie do posiadaczy wspomnianego w tytule modelu. Zacznę od moich podstawowych wymiarów: Wzrost: 183cm Przekrok: 81-82cm Mam możliwość zakupu w bardzo okazyjnej cenie Diverge E5 base w rozmiarze 54 ale zastanawia mnie czy przy moich wymiarach pozycja nie będzie za agresywna/nie wygodna (na niektórych forach wyczytałem, że może pasować a na niektórych, że nie) Tak podjechałbym na miejsce zobaczyć ale kawałek drogi mam, więc pytam na forum czy ktoś miał okazję testować lub przy podobnych wymiarach posiada ten model i może wspomóc radą. Aktualnie jeżdżę na Vento 2.0 56/57,5 i jest ciutkę za duży. Możliwością jest skrócenie mostka ale i tak planuję przesiadkę na podstawowego gravela (tak wystarczy mi claris/sora + mechaniczne hamulce ) Pozdro i dzięki za każdą radę i pomoc Cytuj
marcesco Napisano 15 Czerwca 2023 Napisano 15 Czerwca 2023 W mojej opini rozmiar prawidłowy, pozycja będzie sportowa ale nie nazwałbym jej agresywną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi