Gość Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Cześć, szukam roweru crossowego dla siebie. Proszę o pomoc. Budżetowo chciałabym zamknąć się w 2 tys. Wyczytałam dużo poleceń Lazaro ale też czytałam posty sprzed kilku lat, że narzekano na długie ramy. Czy nadal produkują rowery z długimi ramami, które by dyskwalifikowały ten rower dla mnie? Proszę o podrzucenie kilku propozycji. Raczej wchodzi w grę kupno przez internet. Czy Lazaro elitary V3 byłby okej? Głównie będę jeździła po ścieżkach rowerowych, rzadko kiedy drogi w lesie. Wzrot 156, waga 52 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Cytat Czy nadal produkują rowery z długimi ramami, które by dyskwalifikowały ten rower dla mnie? Nadal produkują rowery według standardów sprzed kilkunastu lat. https://www.decathlon.pl/p/rower-crossowy-riverside-500-z-hamulcami-tarczowymi/_/R-p-300777?mc=8577925&c=Niebieski https://www.decathlon.pl/p/rower-trekkingowy-riverside-500-lf-niska-rama/_/R-p-336198?mc=8669961&c=Czerwony_Bordowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Czyli Lazaro całkowicie odpuścić ze względu na mój niski wzrost? Wcześniej zastanawialam sie jeszcze nad Krossem Evado 3.0.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arczeski Napisano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Ja kupiłem męskiego evado 3.0 disc 2022 za 1890 w greenbike'u dzisiaj, więc póki co nie powiem jak się sprawuje, ale ze wszystkich opcji do 2k jakie widziałem ten wydał się najciekawszy pod względem cen-jakość-osprzęt myślałem o kands, czy Lazaro, ale one mają po 15kg a evado męski 13,9. kilogram to niewiele, ale jak masz to nosić po schodach, to już się to odczuję Męska rama 19 cali jest od 168-180 więc damskie będą lepiej dopasowane do Ciebie. Sprawdzona marka i dużo serwisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi