ChuChu Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Hej, Po ostatnim szlifie, moje Look Keo 2 Max uległy dezintegracji. Prawdę mówiąc, trochę mi się już znudziły i zamiast kupować kolejną parę, pomyślalem o czymś nowym. Shimano nie wchodzi w grę, nie lubię ich. Pozostaje Time, prawdopodobnie celowałbym w model 7. Jakieś opinie o tych pedałach? Wydają się dość mało popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 S Cytat Shimano nie wchodzi w grę, nie lubię ich. a jest jakas przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 10 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemrod82 Napisano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Sporo lat jeżdżę na Time w mtb i cx. I tak jak tu są to pedały nie do zajeżdżenia to szosowych nie polecam. Bloki szybko się niszczą a same pedały mają tendencje do wydawania trzasków. Od siebie mogę polecić Xpedo Thust NXS. Lekkie, płynna praca i brak łapania luzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi