tobo Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Hej Czy jest tu ktoś kto przesiadł się z "analogowego" srama x01 eagle, 12 biegów, na gx eagle axs? Interesuje mnie czy niższy grupowo elektryczny gx działa tak kulturalnie jak mechaniczny x01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Siema, Widzę, że drugi dzień cisza. Jak dobrze pamiętam, to podobną zmianę zrobił gościu z kanału na YT Endurofina i jak nie mylę czegoś, to o tym opowiadał. Ja niestety Tobie nie pomogę, bo GX Eagle AXS montowałem w zamian XT i pracuje to dużo lepiej i dokładniej od XT. Do Srama X01 nie ma porównania, więc nie jestem w stanie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Co do gxa - kojarzę że ta przerzutka miała jakąś niedoróbkę, brak czegoś co było montowane w x01. Próbowałem przypomnieć sobie na czym problem polegał i że, na własną rękę, rozwiązali to użytkownicy gxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Jak sobie przypomnisz, to napisz proszę o tej niedoróbce W dwóch rowerach mam gxy, w jednym standardowy na linkę, w drugim "na prąd". Edytowane 11 Czerwca 2023 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 Problem dotyczył tylko axs. Sram nie założył czegoś w ramach oszczędności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że axs u mnie nie będzie sprawiał problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi