bodzix1809 Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 2 godziny temu, arczeski napisał: A co sądzisz o trek dual sport 2? Rama z akcesoriami, rowerem i rowerzystą dźwignie do 136kg i cena to 2600-2900zł Dzięki za propozycję, ale poczytałem opinie i sprawdziłem komponenty i jak na moją wiedzę wygląda to średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arczeski Napisano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Przy obecnej wadze markę Kross sobie odpuść DMC: Rowery górskie do 100 kg rowerzysta (115 kg dla zestawu: rowerzysta + rower + bagaż) Dla Crossa od Kross wynosi to już 125kg z rowerem i akcesoriami, więc choćbyś chciał to obecnie przekraczasz z rowerem o 4kg na czysto bez jakiegokolwiek akcesorium jak np. stopka. Niby niedużo, ale po coś te normy są i dobry powód, by unieważnić gwarancję jakby były jakieś problemy. Edytowane 10 Czerwca 2023 przez arczeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi