kozakowski Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Nie jestem pewien czy go kupić ponieważ w rozmiarze S (rama 15,5 koła 27,5) jest takie zakrzywienie na na górze ramy(zdjęcie na dole). Rozmiar M (rama 17,5 i koła 29) wydaje mi się ze jest za duży na wheelie szczególnie koła. Jeśli jest dobry to fajnie a jeśli nie, fajnie by było gdyby ktoś podesłał mi jakiś rower do 3000zł który by był dobry do wheelie. I ja mam 165 wzrostu i warze jakoś 50kg Edytowane 7 Czerwca 2023 przez kozakowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Na pewno nie warzysz 50 kg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Nigdy mnie to nie interesowało a znaleźć w internetach w 3 sec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Dorabiasz w cyrku, czy o co chodzi? Edytowane 7 Czerwca 2023 przez ChuChu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozakowski Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Mihau_ napisał: Na pewno nie warzysz 50 kg. dlaczego nie, jestem chudy 46 minut temu, ChuChu napisał: Dorabiasz w cyrku, czy o co chodzi? po prostu chciałem się dopytać i nie dorabiam w cyrku nwm czemu tak sądzisz 2 godziny temu, Sobek82 napisał: Nigdy mnie to nie interesowało a znaleźć w internetach w 3 sec. ja to oglądałem już, i nie chciałem porad do wheelie tylko do roweru Edytowane 7 Czerwca 2023 przez kozakowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Warzone z pasją. Będzie, ić jutro do sklepu 😘😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Po pierwsze jutro powyzamykane, a po drugie ewidentnie jeszcze za młody i mu nie sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 2 godziny temu, kozakowski napisał: dlaczego nie, jestem chudy https://sjp.pl/warzyć https://sjp.pl/ważyć 6 godzin temu, kozakowski napisał: i warze jakoś 50kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Do wheelie nadaje się każdy rower Jednak najłatwiej będzie postawić taki z krótkimi widełkami i gdzie masz środek ciężkości bliżej tyłu. Zobacz jak wyglądają rowery do trialu - oni praktycznie "chodzą" na tylnym kole. Więc jak chcesz najbardziej w tą stronę to szukaj do trialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi