kozakowski Napisano 7 Czerwca 2023 Napisano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Nie jestem pewien czy go kupić ponieważ w rozmiarze S (rama 15,5 koła 27,5) jest takie zakrzywienie na na górze ramy(zdjęcie na dole). Rozmiar M (rama 17,5 i koła 29) wydaje mi się ze jest za duży na wheelie szczególnie koła. Jeśli jest dobry to fajnie a jeśli nie, fajnie by było gdyby ktoś podesłał mi jakiś rower do 3000zł który by był dobry do wheelie. I ja mam 165 wzrostu i warze jakoś 50kg Edytowane 7 Czerwca 2023 przez kozakowski Cytuj
Sobek82 Napisano 7 Czerwca 2023 Napisano 7 Czerwca 2023 Nigdy mnie to nie interesowało a znaleźć w internetach w 3 sec. Cytuj
ChuChu Napisano 7 Czerwca 2023 Napisano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Dorabiasz w cyrku, czy o co chodzi? Edytowane 7 Czerwca 2023 przez ChuChu Cytuj
kozakowski Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Napisano 7 Czerwca 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Mihau_ napisał: Na pewno nie warzysz 50 kg. dlaczego nie, jestem chudy 46 minut temu, ChuChu napisał: Dorabiasz w cyrku, czy o co chodzi? po prostu chciałem się dopytać i nie dorabiam w cyrku nwm czemu tak sądzisz 2 godziny temu, Sobek82 napisał: Nigdy mnie to nie interesowało a znaleźć w internetach w 3 sec. ja to oglądałem już, i nie chciałem porad do wheelie tylko do roweru Edytowane 7 Czerwca 2023 przez kozakowski Cytuj
Sobek82 Napisano 7 Czerwca 2023 Napisano 7 Czerwca 2023 Warzone z pasją. Będzie, ić jutro do sklepu 😘😀 Cytuj
Maciorra Napisano 7 Czerwca 2023 Napisano 7 Czerwca 2023 Po pierwsze jutro powyzamykane, a po drugie ewidentnie jeszcze za młody i mu nie sprzedadzą. Cytuj
Mihau_ Napisano 7 Czerwca 2023 Napisano 7 Czerwca 2023 2 godziny temu, kozakowski napisał: dlaczego nie, jestem chudy https://sjp.pl/warzyć https://sjp.pl/ważyć 6 godzin temu, kozakowski napisał: i warze jakoś 50kg Cytuj
Patryke Napisano 10 Czerwca 2023 Napisano 10 Czerwca 2023 Do wheelie nadaje się każdy rower Jednak najłatwiej będzie postawić taki z krótkimi widełkami i gdzie masz środek ciężkości bliżej tyłu. Zobacz jak wyglądają rowery do trialu - oni praktycznie "chodzą" na tylnym kole. Więc jak chcesz najbardziej w tą stronę to szukaj do trialu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi