Erykofala Napisano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 🧐 Cytat Witam mam problem z piastą Nexus 7 dźwignia zmiany przełożenia przy piescie w pewnym momencie się blokuje i nie chcę iść dalej na lżejsze biegi chyba że odegne ja na maksa i puszczę to wtedy z impetem idzie na sam dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 Poślij zdjęcia tej piasty wraz z osprzętem. Linka może się blokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz.jablonowski Napisano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 a kiedyś już piasta była serwisowana? smarowanie mechanizmów i kąpiel w oleju? jeśli nie to najwyższy czas miałem podobnie, czyszczenie, kąpiel i smarowanie rozwiązało problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi