twry Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Witajcie. Poszukuje używanej szosy o geometri endurance, osprzęt 105 lub wyżej. Mam 194 cm wzrostu, co wiąże się z małą podażą rowerów używanych. Znalazłem kilka sztuk, ale akurat o geometrii race, co przy moich problemach z kręgosłupem nie przejdzie. Obecnie jeżdżę rowerem Orbea Vector 10 rozmiar XL i jeździ mi się wygodnie (screen z wymiarami w załączeniu). Proszę o pomoc w znalezieniu, lub poleceniu odpowiedniej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Cytat co wiąże się z małą podażą rowerów używanych. Ale za to z dobrymi cenami https://www.olx.pl/d/oferta/cube-attain-2x10-shimano-full-tiagra-okazja-CID767-IDPB0fL.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twry Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 To rzeczywiście tani egzemplarz. Jeśli chodzi o osprzęt to chciałbym wyższą klasę (Tiagrę mam teraz), niemniej jednak dziękuję za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Różnicy w działaniu pomiędzy 105 a tiagrą nie ma, ot jedna koronka więcej BTW zastanów się czy nie warto dorzucić do budżetu i poszukać czegoś na hydraulicznych hamulcach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twry Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Kwestia jest tego typu, że nie wiem czy mi typowa szosa "spasuje". Jakbym wiedział, że tak, to budżet by inaczej wyglądał, pozbył bym się Orbei i temat byłby ciekawszy A hamulce hydrauliczne, pewnie że bym chciał, ale jestem gotowy z nich zrezygnować przy pierwszej szosie. Jak się przyjmie to sprzedam obydwa i kupię coś ciekawszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twry Napisano 8 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi