MrGargamel Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Co sądzicie o tym rowerze , bo jest fajna promocja na niego czy znajdzie sie coś lepszego do 10000zł? Jazda głównie w terenie , dużo zjazdów i podjazdów , ale też troche szutru https://www.canyon.com/pl-pl/rowery-gorskie/trail-bikes/spectral-125/al/spectral-125-al-6/3176.html?dwvar_3176_pv_rahmenfarbe=RD Edytowane 4 Czerwca 2023 przez MrGargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Fajny rower w górski teren w super cenie. Pamiętaj tylko że serwisowanie zawieszenia Foxa do tanich nie należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Mam 125 CF 8. Właściwie to samo, ale w karbonie i z osprzętem o oczko wyżej. A to jest pancerny rower. Czym bardziej stromo, tym lepiej. Dobrze się na nim podjeżdża strome i techniczne - to zaskakujące, ale stroma podsiodłówka pomaga a zawias ma bardzo silny anty squat. Na zjazdy super rower na trasy gładkie - flow. Bardzo skoczny (ale ja tu nie jestem dobry) i super na trudnych technicznie, stromych a nie bardzo szybkich zjazdach. Dziś byłem w Szczyrku - to jest rower na HipHopę oraz na Zbója i Otika, ale dla kierowcy, który nie spodziewa się, że zawias mu wszystko połknie. Alu jest dość ciężkie. To nie jest taka trailowka i choć jeździłem też po mazowieckich lasach, to nie jest to jego target. To geometria, widelec i wytrzymałość enduro ale z mniejszym skokiem. Edytowane 4 Czerwca 2023 przez Wojcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi